Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 Mer av det goda Svenskarna har älska
t våra grekiska oliver sedan 1978. Den mörklila oliven från Kalamata välkomnades med öppna armar. Idag är den en självklar del i många svenskars vardag. Förklaringen är lika enkel som genialisk: Vi lägger oliverna i saltlag, häller på några droppar olivolja och vinäger. Ingenting annat. www.fontana.se Nu har Fontanas klassiska Kalamataoliver fått sällskap av gröna oliver från Halkidiki. Spröda, syrliga oliver med mycket fruktkött. Finns med- eller utan kärnor. Dessutom har vi tagit fram en läcker mix av både Kalamata- och Halkidiki-oliver i en och samma burk. Mer av det goda, helt enkelt. Kali orexi – smaklig måltid.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40