Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 SÖK NU! Malin »vardagshjälten« Solle
rt fixar middagen på 10 minuter. Mikaela »lantliv forever« Fredin med mjölk & kött kommer man långt VILL DU BLI TESTLAGARE? Nu söker vi nya matroade personer som vill varamed och provlaga Bufférecept. Vill du bli en av våra sex testlagare nästa år? Ta chansen och sök nu! Skriv och berätta lite om dig själv och din familj samt hur dina/era matvanor ser ut. Vi uppskattar om du skriver kort och koncist, men gärna personligt – så som kommentarerna i tidningen brukar bli. SÅ HÄR GÅR DET TILL: Du får tre recept hemskickade. Under två månader ska du provlaga varje recept två gånger. Den första gången måste du följa det till punkt och pricka. Vid andra provlagningen får du göra smärre justeringar så att det passar just din smak. Vid varje tillagning får du ett protokoll att fylla i, det gäller allt ifrån hur lätt/svårt det är att hitta ingredienserna i butik till receptens tydlighet och hur rätterna uppskattas. Protokollen skickas till redaktionen där kommentarerna sammanställs och publiceras vid recepten. GÖR SÅ HÄR: Beskriv dig och din eventuella familj i korta ordalag. Berätta varför du vill bli Buff és testlagare och hur dina/era matvanor ser ut. Mejla detta till: testlagarna@otw.se Eller skicka ett brev till: Buff é, Box 6630, 113 84 Stockholm. Märk kuvertet »Testlagarna 2010«. Skicka före den 7 september. OM DU BLIR UTVALD: Varannan månad får du tre recept hemskickade tillsammans med protokoll. Du ska laga varje recept två gånger och fylla i protokollen – det är väldigt viktigt att hålla tiden och kunna lämna enligt tidsschemat. Malin »Skåne-lovern« Hagman kött, sås och potatis går alltid hem 26 BUFFÉ 8 • 2 009 Sara »bjudveteranen« Gollert klarar kalaset på ett kick en av våra nya Manne »kryddmästaren« Didehvar sätter persisk piff på köttbullarna Åke »smakproffset« Nilsson laborerar loss i köket
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40