Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18 Päron & ost Lammfärs & chèvre Oliv &
tonfisk Ricotta & kronärtskocka Svamp & viltskav Linser & spenat PAJ MED MER FIBRER? Byt ut hälften av vetemjölet mot fullkornsmjöl, t ex graham. Det ger samtidigt mer smak och tuggmotstånd på pajskalet. Testa också att smaksätta pajskalet med 1–2 msk sesamfrön, vallmofrön, linfrön eller finhackade nötter, eller färska örter, t ex basilika, timjan och oregano. 18 BUFFÉ 8 • 2 009 PAJ MED MINDRE FETT? Ersätt 100 g av smöret i pajdegen med 2 stora kokta kalla potatisar (ca 350 g). Pressa eller mosa ner dessa i mjölet och arbeta ihop degen enligt recept. Ett annat alternativ är att ersätta 100 g av smöret med 1 1/2 dl kesella lätt (1%).
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40