Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16 Från den 15/10 kan du bara äta greki
sk feta Ditt ICA Kort är laddat med ett erbjudande. Se ditt bonusbesked. Grekisk sallad Skölj och hacka tomater, gurka, paprika, rödlök och isbergssallad i en skål. Tärna ett paket med Fontana Feta över grönsakerna. Blanda väl och toppa med några Fontana kalamataoliver. Slå över Fontana olivolja och -balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. För fl er matrecept med fetaost, besök vår hemsida: www.fontana.se/feta ch isbergs landa gs olja och s- Förra året beslutade EU att bara fetaostar gjorda i Grekland får kallas Feta. Det är en stor förändring. Framförallt för våra konkurrenter som tvingas byta namn på sina ostar. Eller för dem som måste leta efter ersättningsprodukter i sista sekunden. För oss på Fontana är det dock ingen skillnad. Vi har ju alltid använt oss av grekiska råvaror; får- och getmjölk, vegetabilisk löpe och en gnutta havssalt. Inget mer. Mjölken kommer från naturreservatet Grevena. Det är ett bergigt och glesbefolkat område i norra Grekland. Fåren och getterna strövar fritt och tas om hand av varsamma bybor. Djuren får den omtanke de förtjänar. Det ger trygghet. Inte bara för oss som lever nu, utan även för våra barn som växer upp och tar över våra traditioner. e i norra Grek and Få en och gette kland. Fåre nd av varsamma bybor. Dj r trygghet. Int Från den 15:e oktober kan du bara äta grekisk Fetaost. Ost gjord på grekisk får- och getmjölk. Så god att den behöver ett eget namn. Fontana Design
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40