Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39 buffé Tel: 08-7282300 Adress: Box 66
30, 11384 Stockholm E-post: red.buffe@formapg.se Chefredaktör: Tony Wallin tony.wallin@formapg.se Ansvarig utgivare: Kenneth Bengtsson Redaktör: Anna Gidgård anna.gidgard@formapg.se Grafisk form: Emma Skoglund Allergifrågor: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson Vintips: Jan Samuelson (nyheter presenteras på www.ICA.se/buffe) Red.assistent: Richard Hante richard.hante@formapg.se Korrektur: Peje Hasselqvist Film på www.ICA.se: Robert Kjessel Annonsfrågor: Stefan Malmén Redaktionsråd: Kalle Fahlin, Calle Görman, Anna Hedström, Eva Junevad, Christina Karlsson, Styrbjörn Jägtoft ICA Kort: 033-474790 Övriga frågor: 020-833333 (vardagar 9–16) Prenumeration: 021-194602 Pris: 275 kr/helår Produktion: Forma Publishing Group (miljöcertifierat enligt ISO 14001) Repro: Grafit Tryck: Roto Smeets 341 366 4) TESTLAGARNAS FAVORITRÄTT DENNA MÅNAD: Därför får du Buffé Som tack för att du hör till våra bästa kunder bjuder vi på inspiration kring vårt största glädjeämne – mat! Du får Buffé utan extra kostnad när du handlar för cirka 1000 kronor i månaden eller mer med ditt ICA Kort. ENERGI/person På www.ICA.se kan du se Bufféreceptens protein-, fett- och kolhydratinnehåll. A. Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé B. Korvmiddag »allt-i-ett« C. Viltfärsgryta 5) JOBS TÅRAR KALLAS ÄVEN A. Pärlgryn B. Pärlbönor C. Pärlhönor 6) DOLMARNA PÅ BILDEN HÄR BREDVID ÄR GJORDA AV: A. Savojkålsblad B. Vinblad C. Bergsspenat Ta chansen Vi lottar ut 50 kokböcker! Kryssa rätt och du har chansen att vinna den nya kokboken »Marias persiska bufféer«. De flesta svaren finns att hämta i tidningen. Skriv ner rätt svarsrad på ett vykort och skicka till Buffé, Box 6630, 113 84 Stockholm, eller mejla raden till red.buffe@formapg.se Senast den 1 november vill vi ha ditt svar. 50 böcker lottas ut bland dem som svarat rätt. 1) ANDERS KROON JOBBADE PÅ: A. Abu Dhabi B. Burj Al Arab C. Arab Al Dhabi 2) TAHINI ÄR EN: A. Sesamfröpaste B. Auberginepaste C. Kikärtspaste 3) ETT AV LIBANONS BÄSTA VINER HETER: A. Château Ozar B. Château Kosar C. Château Musar Nästa nummer kommer 13–15 november Ångkokt &långkokt Härliga dofter och smaker bjuds det på från våra franska långkok. I ugnen står åter lergrytan på plats. Och så ångar det som aldrig förr. Nyttigt, fräscht och mycket smakrikt. GOTT I LERGRYTA FREDAGSPASTA ÅNGANDE TREND BUFFÉ 1 0 • 2007 39
Buffé Sida 40