Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17 Som nyskördat! Säkert har du märkt s
killnaden i smak, mjällhet och krispighet mellan Findus ärter och ärter i allmänhet. Hemligheten ligger i att Findus ärter bara skördas på exakt den dag när de är som fi nast. Inom tre timmar från att ärterna lämnat plantan på de sydsvenska åkrarna är de tvättade, kontrollerade och infrysta. Allt för att bevara ärternas nyskördade fräschör och smak. Findus egen modell för grönsaksodling ger friska jordar, ett uthålligt jordbruk och de fi naste grönsakerna av bästa kvalité.
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40