Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
DRYCK VIRGIN GLÖGGDRINK 4 PERSONER / 15 MIN INGRE
DIENSER 4 dl alkoholfri glögg 2 msk färskpressad citronjuice 3 dl tonic water is GÖR SÅ HÄR 1. Blanda glögg, citronjuice och is. Sila ner i 4 cocktailglas och toppa med tonic. VIN CHAUD 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 750 ml torrt vitt vin 2 dl äppelmust 2 kanelstänger 4 kryddnejlikor 1 skivad citron GÖR SÅ HÄR 1. Värm alla ingredienser och servera rykande varm i glas. TIPS! Istället för citron kan du också smaksätta vin chaud med apelsin. 15 BUFFÉ #11/2021
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés