Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
VÄLJ JULSKINKA MED HJÄRTAT Vår julskinka av Hållb
arhetsgris kommer från Halla Gård i Västergötland. Här kan grisarna gå fritt och böka och beta året om och gården är självförsörjande på biogas och djurfoder. Resultatet är en julskinka med lägre klimatavtryck än svensk kyckling, ost och norsk lax*. NU ÄVEN SOM FÄRDIGSKIVAD! *Klimatavtryck – kg CO2e/kg produkt Rise klimatdatabas för livsmedel v 1.7 2020, Rise LCA Hållbarhetsgrisen 2021.
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés