Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
TILLTUGG TIPS! Hyvla gurkan och gör fyllningen i
förväg, rulla ihop vid servering. GURKA MED RÖKT LAX 6–8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 2 gurkor 150 g kall- eller varmrökt lax 200 g färskost ½ msk finrivet citronskal 3 msk finskuren gräslök 1 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Hyvla gurkan längsmed med en osthyvel eller skalare. Hacka laxen. Blanda lax med färskost, citronskal, gräslök och peppar. Spritsa eller bred fyllningen på gurkremsorna och rulla ihop. 23 BUFFÉ #11/2021
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés