Buffé 1
INNEHÅLL 7 NOVEMBER Trenden, råvaran och matkultu
ren att utforska just nu. 27 TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Lucia bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk panettone! 34 FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa julbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig och delar med oss av de bästa recepten. 12 FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER Vinterdrycker utöver det vanliga som gör första adventsfi randet extra stämningsfullt. 43 MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyllene frukostgröt. 47 SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés matkreatör visar vägen! 19 ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltugg och snacks för alla smaker. 44 ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och en julig nyhet i kakhyllan. 3 BUFFÉ #11/2021 Alla våra recept som tillagas i ugn är anpassade för över- och undervärme – använder du varmluft så sänk temperaturen med ca 25 °C. På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. Du som inte vill ha tidningen i tryckt form kan säga upp din prenumeration på buffe.se med Bank-ID. BUFFÉ Bara våra bästa stammisar (som handlar för mer än 1 500 poänggrundande kronor/månad) får Buffé – inspiration och matlust för vardag och fest. Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Maria Martinsson ICA Media icamedia.se ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån–fre, kl 8–15 Redaktionen tar gärna emot frågor och kommentarer kring innehållet i tidningen. Frågor kring adressändring, utebliven tidning eller uppsägning av prenumeration hänvisas till ICA Kundservice. Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123, 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Redaktionschef Johan Lindberg Tf ansvarig redaktör Liv Bossuyt Redaktör Agnes Regell Digital redaktör Josefi ne Nyberg Receptansvarig & matkreatör Sofi a Nilsson Senior art director Josephine Johansson Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Turbin Tryck Eversfrank, Meldorf
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés