Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
TILLTUGG TOAST MED BURRATA, APELSIN OCH PISTAGE 6
–8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER ½ surdegsbaguette 2 apelsiner 2 burrata à 100 g 4 msk hackade pistagenötter 2 msk strimlad mynta flingsalt flytande honung GÖR SÅ HÄR 1. Skiva baguetten i tunna skivor. Rosta i en torr stekpanna. Skala apelsinerna med kniv och skär i bitar. 2. Toppa brödskivorna med burrata och apelsin. Strö över pistage, mynta och flingsalt. Ringla över honung. TOAST MED FIKON, RICOTTA OCH PINJENÖTTER 6–8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER ½ surdegsbaguette 4 fikon 1 förp ricotta 250 g ½ dl rostade pinjenötter flytande honung flingsalt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skiva baguetten i tunna skivor. Rosta i en torr stekpanna. Skär fikonen i klyftor. 2. Bred ricotta på brödskivorna. Toppa med fikon och pinjenötter. Ringla över honung och strö över salt och peppar. TIPS! Har du fast honung hemma? Värm den kort tills den blir flytande. 25 BUFFÉ #11/2021
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés