Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
TILLTUGG ENDIVE MED GETOST, HASSELNÖTTER OCH GRAN
ATÄPPLE 6–8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 2–3 endiver 200 g chèvre 1 dl rostade hasselnötter 1 granatäpple eller 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor Dressing 1 msk olivolja 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk honung 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2. Smula getosten. Fördela getost, nötter och granatäpple i endivebladen. Ringla över dressingen. Servera direkt. TIPS! GÖR SÅ HÄR 1. Rör ihop alla ingredienser till dressingen. Bryt bladen från endiven och skölj. Låt rinna av och torka torra. Lägg på ett fat. 20 BUFFÉ #11/2021 Istället för chèvre kan du fylla endivebladen med ädelost.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés