Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane BAK TREDJE ADVENT Sött på När tredje ljuset brinner, sötsuget genom oss strömmar. På med förklädet och baka allt från seg nötkola till gyllene saffransdrömmar. TIPS! Baka drömmarna i förväg och frys in. Ta fram 1 timme före servering. SAFFRANSDRÖMMAR MED CITRON 25 STYCKEN / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 paket saffran ½ g 2 tsk färskpressad citronjuice 75 g rumsvarmt smör 1 ½ dl strösocker ½ dl rapsolja ½ tsk hjorthornssalt 2 ¾ dl vetemjöl 1 msk finrivet citronskal 1 krm salt GÖR SÅ HÄR önskelistan 27 BUFFÉ #11/2021 1. Sätt ugnen på 175 °C. Rör ihop saffran och citronjuice. Blanda smör, socker och saffran i en köksmaskin med vinge ller rör ihop för hand. Tillsätt olja, hjorthornssalt, vetemjöl, citronskal och salt och rör snabbt ihop till en fin deg. 2. Dela degen i 25 bitar och rulla till bollar, platta till dem en aning och lägg på två bakpappersklädda plåtar. Grädda 15–17 minuter, låt svalna. TEXT ANNA HELLSTEN RECEPT SARA AASUM HULTBERG MATSTYLING TOVE NILSSON SET DESIGN LINDA BERLIN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés