Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FÖRSTA ADVENT SKÅLA IN DECEMBER
Buffé ANDRA ADVENT SMÅTT OCH GOTT Trevliga tilltug
g och snacks för alla smaker.
Buffé TREDJE ADVENT SÖTT PÅ ÖNSKELISTAN Inför Luci
a bakar vi allt från saffransdrömmar till italiensk pane
Buffé FJÄRDE ADVENT JULENS FÖRBEREDELSER Preppa ju
lbordet och få mer tid över till julmys! Vi guidar dig o
JULBORD RISGRYNSGRÖT 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN ING
REDIENSER 2 dl grötris (rundkornigt ris) 4 dl vatten 1 kanelstång ½ tsk salt ca 7–7 ½ dl mjölk ev socker GÖR SÅ HÄR 1. Blanda ris, vatten, kanelstång och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka under lock på svag värme ca 10 minuter. 2. Tillsätt mjölken och rör om. Koka upp och låt gröten svälla på svag värme under lock 30–40 minuter. Smaka ev av med socker. 3. Servera gärna gröten med mjölk och kanel. 41 BUFFÉ #11/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
att äta lite nyttigare, denna gång genom en härligt gyl
Buffé ICAs EGNA SIDOR En guidning till ICA Svenskt
växtbaserat, ICA Kökets bästa tips för julresterna och
Buffé SOFIAS SPANING Ta dessertfavoriten tiramisu
till nästa nivå och smaksätt den med choklad. Buffés