Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 FÄRSK PASTA FÖR VAR DAG Rosmarinbaka
t kycklingbröst med tomatsås, 4 personer: 2-3 kycklingbröst 2-3 kvistar färsk rosmarin 2 vitlöksklyftor Pastella färsk pasta Tomatsåsen: 1 fl aska Felix Passata 1-2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 msk socker Bryn kycklingbrösten i oliv- eller matolja på hög värme. Lägg i ugnsfast form och gnid in dem med hackad rosmarin och vitlök. Salta och peppra. In i ugnen, 150˚c i 20 minuter. Nu till såsen! Skala, hacka och stek löken i olja. Blanda i pressad vitlök och stek vidare någon minut. Tillsätt Passatan och låt det sjuda i 5-10 minuter. Smaka av med socker, salt och peppar. Bjud in dina vänner. Servera tillsammans med Pastella färsk pasta och parmesanost. Lägg gärna till grönsaker som sparris eller broccoli.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40