Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10 Alltid Alltid väl lagrad. Alltid ext
ra smakrik. Alltid varsamt vårdad under den omkring ettåriga lagringstiden. Alltid välkommen på bordet vid de stora festerna och de små. Smakrik Örtmarinerad Allerumstortilla 4 pers Allerum Präst Basilika Rosmarin Timjan Blekselleri Olivolja Tortilla Tomat Lök, schalotten 300 g 10 g 10 g 10 g 50 g 1 dl 4 st 2 st 1 st Tärna osten i små kuber. Hacka tomat, lök och örterna. Blanda med oljan och osten. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran på tortillan. Rulla ihop och värm i ugn, 150 grader, i tio minuter. Skär i 2-3 cm långa bitar och servera med en sallad. Carpaccio Marsvinsholm med laxtartar och kaprisolja 4 pers Marsvinsholm Herrgård Lax (färsk, rökt) Kapris Olivolja Citron Dill 200 g 300 g 10g 3 msk 4 klyftor för garnering Skär eller hyvla osten i tunna skivor och klä fyra tallrikar med skivorna. Hacka laxen och lägg som en liten "puck" mitt på tallriken. Mixa oljan och kaprisen, smaka av med salt och peppar. Droppa kaprisoljan över osten och laxen. Garnera med citron och dill. Servera med rostat bröd. Q SKÅNEMEJERIER Alltid väl lagrade. Alltid extra smakrika. En inspirationsannons från Allerum Präst och Marsvinsholm Herrgård. Inspiration • Riv 100 g Allerum och blanda med 1 dl vitt torrt vin och en krossad vitlöksklyfta. Servera i stället för smör till brödet på grillbuffén. • Skär en skiva Allerum (1 cm), mjöla och doppa i ett vispat ägg, rulla i ströbröd och stek. Severa med varm hjortronsylt och hackad bladpersilja. Perfekt som dessert! • Skär Marsvinsholm i tunna skivor, lägg på smörpapper. Värm i ugn, 200 grader, tills de fått färg. Fina och goda chips att dekorera maten med. • Hyvla Marsvinsholm och lägg i form varvad med hackade oliver, franska örter och tunnbröd. Värm i ugn, 180 grader, i tio minuter. Servera som förrätt.
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40