Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Saffransstekta med kycklingfiléer po
tatissallad 4 kycklingfiléer 40 g getost (fetaost går också bra) 2 skivor bacon 4 blad färsk salvia eller 1 msk torkad 1 g saffran Salt och peppar Smör till stekning Gör ett snitt i filéerna och lägg en bit getost, en halv stekt baconskiva och ett salviablad i varje filé. Fäst ihop med tandpetare. Smält smöret i en stekpanna och rör i saffran. Stek filéerna tills de fått fin färg. Salta och peppra. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform och efterstek dem i ugnen ca 15 minuter i 225° C. Potatissallad 12 potatisar 3 rödbetor 100 g sockerärtor 3 msk kapris Gräslök Dressing 2 msk äppelcidervinäger 6 msk olivolja 1 tsk fransk senap 1 tsk italiensk salladskrydda Koka potatis och rödbetor var för sig. Skär dem i bitar. Koka sockerärtorna och skär även dem i bitar. Blanda potatis, rödbetor, sockerärtor och kapris i en skål. Häll över dressingen och strö över gräslök o Q £ 0 • 4 kycklingfiléer 2 avocado 1 liten rödlök 100 g färska champinjoner 50 g mycket tunnskivad salami Svarta oliver Olika sorters sallad, t ex ekblad, rosé och rucola Gräslök Dressing 1 msk vinäger 1 msk vatten 1 tsk ljus fransk senap 1/2 dl olivolja Salt och peppar Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek dem i ca 20 minuter så att de blir genomstekta. Skär dem sedan i skivor eller bitar. Skala och skiva avocado och rödlök, skiva champinjonerna. Skölj och dela salladen. Arrangera alla ingredienserna vackert på ett stort fat. Blanda dressingen och häll den över salladen. Dekorera med gräslöksstrån. Servera ett gott bröd till. D e nyslaktade kycklingarna V placeras i kylrum unde r et t dygn dä r kötte t få r utvecklas oc h mogna före infrysningen . Se kupongerbjudande på ditt bonusbesked! Torsåsens Fågelprodukter AB 311 91 Falkenberg Tel 0346-923 60 Fax 0346-921 85 www.torsasen.com
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40