Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35 Forts från sid 31 Tunnbrödsrulla r s
om man fyller med pepparrotsos t eller pepparrotsvisp och hamburgerköt t ger en krämig fyllning utan at t vara för blöt. Kalla köttfärs biffar blir jättegoda p å macka. Kom ihåg att termosen också håller saker kalla (ofta tänker man bara p å varmhållning). Ta med en god kall soppa i termosen. Kanske en gazpacho eller en kall tomatsoppa . Någo t så enkelt som iskall nyponsoppa är jättegott i värmen. Och tänk på att ta med vatten i bilen (läsk blir man bara mer törstig av). För dem som gillar matiga bullar och inte En klassisk kaka som alltid är lika uppskattad. Så lena att de smälter i munnen. Suveräna till både kaffe och barnens iskalla hallonsaft sallad. Det finns inget enklare och snabbare än pizzabullar, Fyll frysen och alla stora och små blir glada. Eftersom de är matiga behövs det inte mer än lite sallad att servera till. PIZZASNURROR CA 22 STYCKEN 1 paket pizzamix (500 g) 3 msk tomatpuré 1 paket bacon (140 g) 1 rödlök 3 tomater 21/2 dl riven lagrad ost 1/2 dl valfria färska örter, tex basilika och oregano 1 ägg till pensling torkad oregano GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda pizzadegen enligt paketets anvisning. 2. Kavla ut degen på mjölad arbetsbänk till en rektangel ca 25x40 cm. 3. Bre ut tomatpurén på degplattan. Klipp över bacon. 4. Skala och finhacka löken och tärna tomaterna. Fördela detta på degplattan. 5. Strö riven ost och örter över. Sätt ugnen på 225°C. 6. Rulla ihop från långsidan som en rulltårta. 7. Skär ca 111I cm breda skivor. Lägg skivorna med snittytan uppåt på bakpappersklädd plåt. 8. Pensla med uppvispat ägg och strö över oregano. 9. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter, tills de är gyllenbruna. HALLONGROTTOR CA 30 KAKOR 41/2 dl vetemjöl 1 dl socker 2 tsk vaniljsocker 200 g smör eller margarin FYLLNING: 1 dl fast hallonsylt GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda samman mjöl, socker och vaniljsocker i en skål. 2. Skär matfettet i mindre bitar och tillsätt det. 3. Arbeta snabbt samman till en deg, gärna i matberedare. 4. Om du låter degen vila en liten stund i kylen blir den lättare att hantera. 5. Forma degen till valnötsstora bollar. Sätt ugnen på 200°C. 6. Lägg i muffinsformar på plåtar. 7. Gör en fördjupning i varje kaka och klicka i lite sylt. 8. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kallna på galler. För alla? Tomat- och brödsallad innehåller gluten och mjölk. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E 1105, lysozym. Ändra så här till glutenfritt: välj tex glutenfri baguette. Mjölkfritt: byt ut mozzarella- och parmesanosten mot mjölkfri variant, tex tofuost, och välj ett mjölkfritt bröd. Focaccia med sommarfyllning innehåller gluten och ägg. Mjölk ingår i medelhavsfyllningen. Pizzabullar innehåller gluten, mjölk och ägg. Hallongrottor innehåller inte ägg. Gluten och mjölk ingår. Andra så här till mjölkfritt: välj mjölkfritt margarin.
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40