Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 K eldr-hinno-med - att-bada-tips : R
ör ner knaperstekt bacon och fräst spenat i nykokt couscous. Värm Kelda Ostsås och rör ner hackad gräslök. Servera såsen till couscousen. KELDft-HINNfi-LIGGQ - I-HÄNGMATTAN-TIPS ! Knaperstek bacon. Värm Kelda Ostsås och blanda med nykokt pasta. Strö över bacon och toppa med rå äggula. K elda-hinna-sola - tips : Fräs tärnad röd paprika och hackad vitlök. Häll på Kelda Ostsås och värm. Blanda med nykokt pasta. KELDA -HINNA-ATT - LEKA-TIPS : Stek lövbiffar fyllda med fetaost (eller getost). Värm Kelda Tomat & paprikasås. Servera med klyftpotati s och sallad. KELDA-HINNA-ATTSLAPPA-TIPS I Stek strimlad kyckling och strimlade grönsaker. Smaksätt med sambal oelek. Häll på Kelda Tomat & paprikasås. Servera med couscous. KELDA -Hl NNA-ATT - LÄSA-TIPS : Fräs köttfärs tillsammans med hackad vitlök och gul lök. Häll över Kelda örtkryddad sås och låt den bli varm. Smaksätt med salt och strö över grovriven parmesanost. Servera till nykokt pasta. gra KELDA-HINNA -GÅ -UT - MEO-HUNDEN-TIPS : Värm Kelda Tomat & paprikasås och blanda den med nykokt pasta. Strö över smulad fetaost, oliver och grovhackad rucolasallad. kelda-hinna-lukta - pa-blommor-tips : Stek kycklingfiléer. Värm Kelda örtkryddad sås och smaksätt med lite pressad citron. Servera med lättstekta grönsaker. Smaksätt med salt, fransk senap och persilja. Servera med nykokt pasta. K elda-hinna-att - leka-tips : Knaperstek bacon. Värm Kelda Ostsås och blanda med nykokt pasta. Strö över bacon och toppa med rå äggula. k el d a-hin n a-spela - spel-tips : Värm Kelda Mild citronsås och rör ner skalade räkor. nykokt pasta. K elda-hinna-lägga - pussel-tips : Stek strimlad kyckling och strimlade grönsaker. Smaksätt med sambal oelek. Häll på Kelda Tomat & paprikasås. Servera med couscous. K el d a -Hi nna-lukta - pa-blommor-tips : Fräs köttfärs tillsammans med hackad vitlök och gul lök. Häll över Kelda örtkryddad - . - K elda-hinna-lägga - pussel-tips : Fräs bladspenat och lite vitlök Häll över Kelda Ostsås och värm. Blanda med nykokt pasta. kelda-hinna - pro m e n era-tips : Värm Kelda Tomat & paprikasås och blanda den med nykokt pasta. Strö över smulad fetaost, oliver och grovhackad rucolasallad. KELDA-HINNA-SE - SOLNEDGANGEN-TIPS : Stek skivad chorizo eller annan kryddstark korv. Värm Kelda Tomat & paprikasås och blanda den med nykokt pasta. Strö över korvskivorna och grovhackad gräslök. K elda-hinna-titta - p Å -himlen-tips : Fräs skivade champinjoner i smör. Rör hackad vitlök och hackad persilja. Värm Kelda Tomat & paprikasås. Blanda ny joi Smaksätt med lite sambal oelek och ev lite saffran. Servera med nykokt pasta. K eldas-hinna - grilla-tips : Stek laxfilé i ugn eller stekpanna. Värm Kelda Mild citronsås och rör ner lite färska örter. Servera med ris och kokt broccoli. KELDA- Hl NNA-SOL A tips ; VT M£ UTE 1 iOM/vV^. och röt Servera såsen TIT K eldas-hinn a grilla-tips : insen . - LEK Ä=i r 1 e 1 OfTAtf ror me d fetaKelda roma t öTpaprikasås . Servera me d klyftpotati s oc h sallad . K ELDA- Hl NNA-ATT - sås och låt den bli varm. Smaksätt med salt och strö över grovriven parmesanost. Servera till nykokt pasta. K elda-hinna-g Å -ut - med-hunden-tips : Stek kycklingfiléer. Fräs hackad vitlök och skivade champinjoner. Häll över Kelda örtkryddad sås och värm. Servera med ris. I A-ATT - .GG A - tips : Fräs skivade champinjoner i smör. Rör hackad vitlök och hackad persilja. Värm Kelda Tomat & paprikasås. Blanda nykokt pasta med champinjonröran och häll över såsen. K elda-hinna-sola - tips : Värm Kelda Ostsås. Rör ner grillad kyckling i bitar. Häll såsen över kokt broccoli. Gratinera i ugnen tills det får färg. När det är lätt att laga mat är det lätt att slappna av. Använ d kupongerbjudande t i somma r foldern ! www. .keld a.nu
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40