Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4 Ove berättar om svunna tider medan ha
n njuter av såväl klassiska sillar som mer moderna och »konstiga«. Fest hela dagen lång med Sillunch & kvällsgrill Tradition och förnyelse blandas friskt i vår stora midsommarfest. Till lunch bjuds vi på fyra sillrecept, en marinerad böckling och en gravad strömming. Med färsk potatis, hårt bröd och lagrad ost till kan det räcka att välja tre av recepten. Samma gäller kvällens grillning där vi tipsar om olika alternativ. Nä r det gäller dessertförslagen passar tårtan utmärkt till eftermiddagskaffet och pannacottan eller tarteletterna till efter grillen. • AV ANNA GIDGÅRD, ULRIKA JIDSTRÖM, LENA HOLMSÄTER & SUSANNE PETTERSSON FOTO CHARLIE DREVSTAM & ERIC JOSJÖ MIDSOMMARDRINK Häll en bortenskyla med jordgubbslikör eller annan god fruktlikör i vackra glas, gärna udda. Fyll på med mousserande vin. Dekorera med bär. Vi trädde upp bär på tunna ståltrådar och lade över glaset. •l IP I t DRINKSNACKS Blanda pumpernickel och vitt formbröd på kakelplattor. Stick ut rundlar av formbrödet. Tips på olika pålägg: rökt lax och pepparrotscantadou, chévre och hackade oliver, parmaskinka eller bresaola med parmesan och basilika, en röra av hackade räkor, majonnäs, créme fraiche, pressad citron och dill. Buffé 6/2001
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40