Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17 Blanda kött och korv med grönsaker p
å grillen. Grönsakerna måste penslas med lite olja först, men kött och korv bränns inte så lätt om du hoppar över såväl olja som olika marinader. Krydda och ge smak efteråt i stället. ALLT PA GRILLEN FÖR 6 PERSONER 3-6 skivor entrecöte (800 g) 6 starka korvar, typ chorizo 2 små zucchini 1 knippa färsk lök 2 röda paprikor vitlöksklyftor salt, svartpeppar citron klyftor ATT PENSLA MED: 3 msk olivolja 1 vitlöksklyfta GÖR SÅ HÄR: 1. Skiva vitlöksklyftan och låt den ge smak åt olivoljan som man ska pensla med. När kolen eller briketterna vitnat är det dags att grilla. 2. Dela entrecöteskivorna om de är stora. Skär zucchini i 1/2 cm tjocka skivor längs med. Dela löken i halvor, ta med en bit av stjälken och skär paprikan i breda strimlor. 3. Börja med att grilla köttet och korven. Grönsakerna går mycket snabbare och kan läggas på därefter. Pensla dem tunt med oljeblandningen. 4. Lägg upp allteftersom på ett generöst fat. Pressa över citron, skala och skiva vitlök och strö över med salt, svartpeppar och örtkryddor. Servera med baba ghanoush, röd het sås och couscous. I Sueca, en liten stad söder om Valencia, gör man en mycket god och lite speciell glass. Den smakar friskt av citron och kryddigt av kanel. Du gör en förenklad variant genom att kombinera en syrlig citronsorbet med en god vaniljglass. CITRON- OCH KANELGLASS FÖR 6 PERSONER 1/2 liter citronsorbet 1/2 liter vaniljglass målen kanel citronskivor röda bär GÖR SÅ HÄR: 1. Låt sorbeten och glassen tina i 10 minuter i kylskåp innan du lägger upp den. Är glassen och sorbeten mjuka kan du pröva att röra ihop dem lite lätt, annars lägger du upp en kula av var på varje tallrik eller i varje glas. Strö kanel över vaniljglassen. Garnera med en citronskiva och några röda bär.
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40