Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 BIFF MED CASHEWNOTTER Marinerad biff
med krispiga grönsaker och knapriga nötter är en riktig höjdarrätt. FÖ R 4 PERSONE R 500 g utskuren biff 3 msk hoi sin-sås 2 msk soja 3 msk olja 1-2 krm sesamolja 1 tsk vinäger, tex risvinäger 2 gula lökar 1 morot 125 g broccoli, fryst kan användas olja till stekning 100 g cashewnötter GÖ R S Å HÄR : I.Skär köttet i lillfingerstora strimlor. 2 . Blanda hoi sin-sås, soja, olja, sesamolja och vinäger. 3. Lägg köttet i såsen. Låt det marinera i några timmar. Ta upp det och låt rinna av. Spara såsen. 4. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skär moroten i skivor/slantar (genom att först göra längsgående spår/ränder i den får man morotsstjärnor). 5. Hetta upp olja i en wok. Stek lök, morot och broccoli under omrörning så att de blir mjuka, men med tuggmotstånd kvar. 6.Ta upp grönsakerna. Hetta upp woken igen. Stek köttet i 2-3 omgångar under omrörning. Lägg tillbaka allt kött. 7. Tillsätt grönsakerna, cashewnötterna och såsen. Hetta upp under omrörning. Servera med ris.
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40