Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 r HALLEFILE MED INGEFARA Kort tillag
ningstid gör att fiskbitarna blir spänstiga i konsistensen. Woksåsen gör detta till en mycket fräsch rätt. FÖ R 4 PERSONE R ca 750 g hällefilé 1 tsk salt ca 3 cm färsk ingefära 4 salladslökar olja till wokning/stekning WOKSÅS : 3 msk färskpressad apelsinsaft 3 msk vinäger, tex risvinäger 3 msk soja 1 tsk socker GÖ R S Å HÄR : I.Skär fiskfilén i 3-4 cm stora bitar. 2 . Salta fiskbitarna. 3. Skala och riv eller finhacka ingefäran. Skiva salladslöken tunt. 4. Blanda vinäger, soja, socker och apelsinsaft. 5. Hetta upp rikligt med olja i en wok. Stek fisken hastigt under omrörning, bäst är att steka i 3-4 omgångar. 6. Torka ur pannan och tillsätt mer olja. Lägg i ingefära och vårlök. Stek i några sekunder under omrörning. Tillsätt fiskbitarna och häll på såsen. Vänd runt. Servera med ris.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40