Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 iens läckerheter Singapore style 4 p
ort. Phuket Island Sallad 4 port. 200g skalade räkor 1 stor morot, grovriven 2 tomater, tärnade 1 grön papaya, skalad, urkämad och tärnad 1 färsk chilifrukt, skivad 100g haricot vert, skurna i 2 cm stora bitar 4-5 salladsblad (till servering) 3 msk salta jordnötter, krossade Dressing: 3 vitlöksklyftor, pressade Saft av 1/2 citron 1 dl Ying Phuket Island grön/röd sallladsdressing Blanda alla grönsaker. Lägg salladsbladen i botten på en skål eller uppläggningsfat. Lägg på salladen och strö över jordnötterna. Blanda dressingen i en skål och servera till salladen. 1 pkt (250g) Ying risnudlar 200g kycklingfilé eller grillad kyckling 100g kokt skinka 100g skalade räkor i gul lök 1/2 grön paprika 1/2 röd paprika 1 ä gg 1 msk currypulver 1 msk Ying äkta kinesisk soja 1 tsk salt 3 msk matolja Förbered nudlarna enligt förpackningen anvisning. Strimla kyckling, skinka och V grönsaker. Hetta upp 1 msk olja i pannan och é stek kycklingfiléerna. Häll i grönsakerna och stek en stund. T a upp allt ur grytan. Häll i 2 msk olja, knäck i ägget och rör om . Tillsätt ri: nudlarna och stek en stund. Blanda ner curry, sal soja och lägg ned kycklingen och grönsakerna. 1 Räkorna och skinkan röres i sist. Rör om och stek snabbt. Gratinerad nudelkyckling 4 port. 300g Ying äggnudel 600g kycklingfilé 1 brk Ying kokosmjölk 1 msk curry 2 vitlöksklyftor pressade 2 schalottenlökar, hackade 11/ 2 tsk salt Matolja Svartpeppar Riven ost Koka nudlarna enligt anvisning. Sila och spola nudlarna med kallt vatten. Stek nudlarna i matolja och häll över i en ugnsfast form. Stek kycklingfiléerna. Krydda med 1/2 tsk salt och svartpeppar. Lägg filéerna uppe på nudlarna. Bryn löken. Tillsätt curry, kokosmjölk och 1 tsk salt. Koka upp och red av med lite potatismjöl. Häll såsen över nudelkycklingen. Riv lite ost och strö över. Gratinera 10-15 minuter i 225 grader. åM B M - Närmare Dig! YIN G YING Frityrsmet Fritering är en fantastisk matlagningsmetod. Med Ying Frityrsmet kan Du inte misslyckas. Passar till all fritering. Recept finns på förpackningen. YING Phuket Island Salladsdressing Äntligen en dressing som inte smakar som alla andra. YING Phuket Island Salladsdressing är en smaksensation exotisk, naturligt fettfri, helt utan tillsatser. ^ Frityrsmet TEMPURA MIX Fritcrin g med proffcssionellt resultat YING Risnudel Lättlagad och mycket användbar. Den kan stekas, wokas, friteras och användas i soppor och sallader. Recept på paketet. Naturligt glutenfri. Bes täll receptsamling fr an YING Aggnudel En äkta äggnudel med många användningsområden. Kan stekas, wokas, användas i soppor och alla pastarätter. Praktisk förpackning - 8 separata nudelnystan. YING Thai Sötsur Chilisås Ying Thai Sötsur Chilisås är originalet. Exotisk rund och kryddig smak. Lika bra krydda på fft tallriken som i matlagningen. YING Kokosmjölk Vegetarisk ersättare till mjölk och grädde i förrätter, varmrätter, efterrätter, bakning, såser, stuvningar m.m. Laktosfri. 10 recept på förpackningen. SJ** ^ Recept på förpackningen YIN G EVERBRIGHT TRADING AB Box 331, 931 23 SKELLEFTEÅ, tel 0910-166 15, fax 0910-566 61 e-mail: everbright@everbright.se
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40