Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28 Öppna , titta , smaka . Visst går IC
As lax att äta rakt ur förpackningen. Torrsaltad, rökt i stenugn i nästan ett dygn, medan varje liten smaknyans lockats fram med oändligt tålamod. Fast varför inte prova något nytt? Alla vi 2.20 0 ICA-handlare vet nämligen att ingenting är så gott att det inte kan bli godare. Recept hittar du här nedanför. Tillsammans har vi bestämt oss för att ge dig god mat till rimliga priser. När man är så besjälad av mat som vi, är det bara självklart och inge t märkvärdigt . / å Rökt lax och guacamole. 4 portioner: 4 avocado, 1 rödlök, 1 pressad limefrukt, salt & peppar, köttet från två tomater, 8 tunna skivor rökt lax, dill. Blanda mosad avocado, hackad rödlök, limejuice, salt och peppar samt hackat tomatkött. Lägg ut laxskivorna på plastfilm, täck med guacamole och rulla ihop, precis som en rulltårta. Lägg i frysen en stund för att lättare kunna skära fina skivor. (Rullen kan förberedas flera dagar i förväg och klarar sig utmärkt i frysen). Lägg upp skivorna på vitt bröd och garnera med dill och nymald svartpeppar.
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40