Buffé 1
Koka det perfekta ägget! Kolla in Buffés ägglabb
på ica.se/buffe. MJUKKOKTA ÄGG MED SARDELLMAJONNÄS OCH BLANDADE ÖRTER Sardellmajonnäs piffar till ägghalvorna. Sesamfrön ger crunch! FÖR 10 PERSONER (BUFFÉ) 5 ägg 1 dl majonnäs 1 msk sardellkräm 1 tsk färskpressad citronjuice 2 msk finskuren gräslök 2 msk finhackad persilja ½ ask smörgåskrasse svartpeppar svarta sesamfrön till garnering 12 B UFFÉ 6 – 7 • 2 0 1 7 GÖR SÅ HÄR: 1. Mjukkoka äggen. Spola i kallt vatten. Skala och halvera äggen. 2. Blanda majonnäs, sardellkräm, citronjuice och 1 krm peppar. 3. Fördela majonnäsen på ägghalvorna. Toppa med örter och sesamfrön.