Buffé 1
midsommar Siri & Ann bjuder på buffé Vispa ihop ä
gg, mjölk och ½ tsk salt. Tillsätt lök, ost och rucola. Häll i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter. Täck ev pajen med folie mot slutet. När kocken Siri Barje och hennes mamma Ann Bonander Looft Tillsätt lök, ost och rucola. Häll i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter. Täck ev pajen med folie mot slutet. står för midsommarmaten bjuds det på en blandning av deras favoriträtter. Alla klassiska och enkla men med det lilla extra. Vad sägs om matjessill med brynt gräslökssmör vid ett vackert dukat bord? Glad midsommar! TEXT ALEXANDRA VIKSTRÖM RECEPT OCH STYLING SIRI BARJE OCH ANN BONANDER LOOFT FOTO MAGNUS SKOGLÖF 8 B UFFÉ 6 – 7 • 2 0 1 7