Buffé 1
PAJ ELLER PIZZA – TILL FRUKOST! Tortillas över fr
ån fredagsmyset? Lyxa till helgen med breakfast pizza. Eller baka frukt med honungsgranola till en nyttigare paj – lika bra till frukost som till dessert. PS. Missa inte den fluffiga kokosgrädden! FOTO & STYLING EVA HILDÉN Tiramisu med fläder & bär frukter bär eller i (3 %) BREAKFAST PIZZA 2 medelstora tortillabröd 1 dl tomatsås , och 4 halverade körsbärstomater 1 litet ägg med 1 urkärnad och skivad avokado, koriander, , salt och peppar Saft på svartvinbärsblad Malin Blyckert på Gotland tipsar om desserten med maxad sommarkänsla! Vispa 3 äggulor, ½ dl strösocker och ½ tsk vaniljpulver 250 g mascarpone och eller 2 dl vispgrädde 20 savoiardikex eller och 2 liter svartvinbärsblad 2 ½ liter kokande vatten 2–3 dl strösocker Blanda med mineralvatten, is och citronskivor i iskuber och tillsätt mandeleller honung eller agave ISKAFFE I KUBIK VISPAD KOKOSGRÄDDE Ställ 1 burk kokosgrädde (400 ml) vaniljpulver eller limeskal och bär B UFFÉ 6 – 7 • 2 0 1 7 37 Granolabakade nektariner För alla 2 dl granola eller müsli, 1 dl kokoschips, 1 dl hackade hasselnötter, , 1 msk rapsolja och 1 tsk malen kanel 4 urkärnade, skivade nektariner och honung fi nns vid respektive recept på ica.se/buff e Yoghurtd op pade