Loading...
Buffé 1
NOVEMBER Nu får du kanske känslan av att vi troll
at fram en vispbar iMat bara sådär huxflux. Typ på en afterwork i Landskrona när vi ändå inte hade något bättre för oss. Men i verkligheten har det tagit sex år att få till en vispbar icke-grädde. Kanske till och med sju. Hursomhelst, den är som gjord för matlagning och ganska uppenbart också för att vispa, så att du kan ha den till dina bakverk, i marängsvissen eller på moset (det sista är förstås något man mest säger). Planetmässigt då? Där ligger den 88% lägre i klimatpåverkan jämfört med ko-grädde* Det är den. . Då återstår väl bara om den är god? *CarbonCloud: Klimatdata baserad på Oatly iMat Visp och svensk vispgrädde.
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING