Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
NEDVARVNING LAXPUDDING 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN I
NGREDIENSER 1 gul lök 800 g kokt kall potatis 4 ägg 3 dl mjölk (3 %) 2 dl vispgrädde ½ tsk salt ½ tsk svartpeppar 300 g kallrökt lax eller gravad lax i skivor 1 dl hackad färsk dill 50 g smör skirat smör och citronklyftor till servering GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200 °C. Skala löken och skiva tunt. Skär potatisen i ca ½ cm tjocka skivor. Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, salt och peppar. 2. Varva potatis, lax, lök och dill i en smord ugnsform, avsluta med potatis. Häll på äggstanningen. Hyvla över smöret, gärna med en osthyvel. 3. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter. Servera med skirat smör och citronklyftor. 38 BUFFÉ #11/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING