Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
JULBORD ÄGGHALVOR MED LAX, KAPRIS OCH CITRON 8 PE
RSONER / 30 MIN INGREDIENSER 8 ägg 100 g varmrökt lax 1 dl majonnäs 2 msk hackad kapris 1 tsk finrivet citronskal 2 msk finskuren gräslök GÖR SÅ HÄR 1. Lägg äggen i kokande vatten och koka 10–12 minuter och spola kallt. Skala och halvera äggen. 2. Bryt laxen i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser. Toppa äggen med röran och extra gräslök. GRAVAD LAX MED PEPPARROT 8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 kg odlad laxfilé i bit utan skinn (gärna mittbiten) 4 msk salt 4 msk strösocker 2 tsk mortlad vitpeppar 2 dl finriven pepparrot 1 dl hackad dill GÖR SÅ HÄR 1. Skär laxen i två bitar. Ta bort ev ben från laxen med en tång. Blanda salt, socker och vitpeppar. 2. Gnid in filéerna med kryddblandningen. Strö pepparrot och dill på båda sidor. Lägg ihop tunn del mot tjock del. Lägg filéerna i plastpåse och förslut. Lägg på en tallrik i kylen ca 2 dygn. Vänd 3–4 gånger. 3. Skrapa bort kryddorna och skär i sneda skivor. Toppa gärna med finriven pepparrot och dill. 25 BUFFÉ #11/2020 F L E R E R C E P T H I T T A R D U P Å B U F F E . S E
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING