Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
JULBORD TUR 2 Sedan är det dags att hugga in på f
ler fiskrätter. I andra turen samsas allt från lax, fiskpaté och skaldjur till de goda ägghalvorna. Recept på inkokt lax och hovmästarsås hittar du på buffe.se LAXRÖRA MED OST 8 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 200 g kallrökt lax 200 g Västerbottensost 150 g färskost 1 msk finrivet citronskal 3 msk finskuren gräslök salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Skär laxen i mindre bitar. Smula eller skär osten i små bitar. 2. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. ÄGGHALVOR MED RÄKOR OCH PEPPARROTSKRÄM 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 8 ägg 1 dl crème fraiche 1 msk pepparrotsvisp ca 16 skalade räkor salt, svartpeppar dill att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Lägg äggen i kokande vatten och koka 10–12 minuter och spola kallt. Skala och halvera äggen. 2. Vispa crème fraichen fast, tänk på att den blir rinnig först och sedan fast. Vänd ner pepparrotsvispen och smaka av med salt och peppar. 3. Toppa ägghalvorna med pepparrotskrämen, räkor och dill. 24 BUFFÉ #11/2020
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING