Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
TIPS! Har du rågbröd eller vörtbröd hemma? Använd
det istället för kavring. MATJESSILL, KAVRINGSSMUL OCH BRYNT SMÖRKRÄM GÖR SÅ HÄR 6–8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER Kavringssmul 2 skivor kavring 3 msk smör Brynt smörkräm 25 g smör 1 dl smetana eller crème fraiche Matjessill 2 förp hela matjessillfiléer à 200 g 1 syrligt äpple 1 tsk äppelcidervinäger 1 msk olivolja 1 krm salt 1 krm malen svartpeppar ½ dl finskuren gräslök 1. Kavringssmul: Riv eller finhacka kavringen. Stek i smör på medelvärme ca 5 minuter tills det är knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. 2. Brynt smörkräm: Bryn smör i en kastrull, låt svalna lite. Rör ner smöret, lite i taget, i smetanan. Smaka av med salt. 3. Matjessill: Dela, kärna ur och skär äpplet i tunna strimlor. Vispa ihop vinäger, olja, salt och peppar. Blanda försiktigt ner äpplet. 4. Häll av matjessillen och låt rinna av väl. Skär sillen i sneda bitar och lägg på ett fat. Toppa med den brynta smörkrämen, äppelsallad, kavringssmul och gräslök. 23 BUFFÉ #11/2020
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING