Buffé 1
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Ekologisk tacokrydda
utan tillsatt socker för din växtbaserade färs. Tacos som gör skillnad! GUACAMOLE PÅ GRÖNA ÄRTOR Mixa 250 g tinade frysta gröna ärtor med vitlök, limejuice, olivolja och hackad koriander. Smaka av med salt och peppar. KRISPIG MAJS Stek majskorn i lite olja tills de får färg och är krispiga. Blanda med limeskal, hackad chili och salt. Nu är det enklare än någonsin att äta gott och ta hand om vår planet: tacoprodukter från Frankful är 100 % växtbaserade, har ett lågt klimatavtryck och är klimatsmart förpackade. Tacokryddad ärtfärs som är rik på både protein och smak. Finns i frysdisken! En klimathjälte gjord av räddad tomatsås och med klimatsmart äpple istället för ananas. En krämig och helt växtbaserad “ost”dipp med mild smak. PICKLAD CHILI Koka upp ½ dl ättiksprit (12 %), 1 dl socker och 2 dl vatten. Låt svalna. Skiva blandade chilifrukter och lägg ner i lagen. Låt stå minst 1 dygn före servering. Vegansk och smältbar riven “ost” baserad på kokosolja. Perfekt i din tacos – men även på gratäng eller pizza. Finns i frysdisken! Tunna tortillabröd i återförslutningsbar förpackning som minskar matsvinn och användning av onödig plast.
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING