Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
NEDVARVNING SCHNITZEL PÅ JULSKINKA ELLER ROTSELLE
RI MED RIS OCH SYRAD GURKA 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 4 skivor julskinka eller rotselleri ca ½ cm tjocka 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 2 dl panko eller ströbröd 1 dl majonnäs 1 msk sriracha smör, rapsolja kokt ris, koriander och rostade sesamfrön till servering Syrad gurka 1 liten gurka 2 msk ris- eller vitvinsvinäger 1 msk strösocker ½ tsk salt GÖR SÅ HÄR 1. Syrad gurka: Skiva gurkan tunt. Blanda med vinäger, socker och salt. 2. Vänd skinkan först i mjöl, sedan ägg och sist panko. Stek i smör och rapsolja tills de är gyllene och krispiga. 3. Rör ihop majonnäs och sriracha. Servera schnitzeln med chilimajonnäsen, gurkan och kokt ris. Toppa med sesamfrön och koriander. 41 BUFFÉ #11/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING