Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER JULBORD Julbordets sju ture
r Välkommen till ett julbord enligt konstens alla regler – i sju turer! DET VI IDAG ser som ett klassiskt svenskt julbord uppstod för bara 60 år sedan då kocklegenden Tore Wretman återuppväckte det svenska smörgåsbordet på Operakällaren i Stockholm och i samband med det definierade julbordets fem så kallade turer. Numera delas mumsandet upp i sju omgångar där ostar och godis fått egna rundor. Detta överflöd kan tyckas smått vansinnigt – vi är gissningsvis många som är mätta redan efter varv tre. Men seden att festa loss över julhelgen började formas när Sverige var ett fattigare och hungrigare land och julen var för många ett tillfälle att bjuda flott och stort och också äta så mycket man orkade. / 21 BUFFÉ #11/2020 TEXT ANNA HELLSTEN RECEPT OCH URVAL SOFIA NILSSON SET DESIGN LINNÉA SALMÉN MATSTYLING LINDA LUNDGREN FOTO ROLAND PERSSON
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING