Loading...
Buffé 1
Buffé NOVEMBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé I VÄNTAN PÅ JULEN
Buffé Säsongens godaste saffransbak stavas babka.
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé JULENS SJU TURER
Buffé NYA IDÉER FÖR MELLANDAGARNA
NEDVARVNING FRIED RICE MED LAX OCH INGEFÄRA 4 PER
SONER / 30 MIN INGREDIENSER 3 msk japansk soja 1 msk asiatisk fisksås 1 msk sesamolja 4 ägg 5 dl strimlad grönkål 4 finskurna salladslökar 2 rivna vitlöksklyftor 2 dl tinade frysta gröna ärtor 8 dl kokt ris ca 200 g skivad kallrökt eller varmrökt lax ½–1 dl gari (inlagd ingefära) neutral olja koriander och skivad salladslök att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Blanda soja, fisksås och sesamolja. Stek äggen i lite olja. 2. Stek grönkål, salladslök och vitlök i 2 msk olja ca 3 minuter. Tillsätt ärtor och ris. Låt steka på hög värme ytterligare 2 minuter. Rör ner såsen. Låt steka under omrörning ca 1 minut. 3. Toppa med lax, gari, stekt ägg, koriander och salladslök. TIPS! Toppa med det du har hemma, som sesamfrön, rostad lök eller hackade jordnötter. 43 BUFFÉ #11/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING