Stektips Ta fram köttet en stund innan så det int
e är kylskåps - kallt när du lägger det i pannan. Då blir det snabbare färdigt och smakar bättre! Tropisk sallad med krispigt fläsk HET OCH SÖT 4 PORTIONER 40 MIN TIPS! 3 00 g fläskkarré, tärnat i 3x3 cm stora bitar 2 msk rapsolja dl hoisinsås 1 gurka ananas 1 röd chili 2 salladslökar 1 dl koriander 2 krukor krispsallad 2 lime, till servering salt och svartpeppar SÖTSTARK CHILIDRESSING 2 msk sweet chilisås 2 msk risvinäger 1 msk fisksås 2 msk olivolja 1. Vispa ihop ingredienserna till dressingen. 2. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och lägg i fläskkarrén. Salta och peppra, stek på hög värme i några minuter så köttet får färg och lite krispig yta. Sänk värmen, tillsätt hoisinsåsen och stek tills köttet är klart. Ställ åt sidan för att svalna något. 3. Hyvla gurkan, tärna ananasen och skiva chilin och salladslöken tunt. Hacka koriandern och bryt salladen i mindre bitar. Lägg allt i en stor skål och toppa med köttet och dressingen. Servera med limeklyftor. Byt fläskköttet mot samma mängd tärnad sötpotatis och stek på samma vis som köttet. 52 HEMLAGAT