Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 Varsågod, tre små italienska rätter
som blir extra goda efter ett dopp i fritösen. Minicalzone och friterade smålökar är busenkla rätter medan risbollarna kräver lite mer arbete. Buffé 10/199 7 MINICALZONE Friterad skinka och ost i färdigkavlad smördeg. Det blir en liten lätt förrätt, eller ett gott drinktilltugg. Den som är ambitiös väljer att göra en scones/pizzamixdeg och kavla ut den tunt, och proffset gör givetvis en riktig pizzadeg. Men smördegen är både enkel och god. FÖR 6 PERSONER 275 g färdigkavlad smördeg 100 g rökt skinka 125 g mozzarella olivolja oregano , torkad elle r färsk olja til l fritering GÖR SÅ HÄR: 1. Ta ut 6 rundlar, med glas eller kakmått, som är ca 10 cm i diameter. 2. Strimla skinkan och skiva osten tunt. 3. Fördela lite skinka på ena halvan av rundlarna. Strö lite torkad eller nyp av lite färsk AV TONY WALLIN FOTO:PEPE NILSSON oregano över skinkan. 4. Lägg därefter på en ostskiva och droppa sedan några droppar olivolja över. 5. Vik över den andra halvan så att det blir en halvmåne. Vik och pressa ihop kanterna. Obs! Viktigt att det blir tätt. 6. Hetta upp oljan till 190°C. Fritera 2-3 calzone i taget. Vänd dem efter ett par minuter och fritera tills de fått fin färg på båda sidor. p
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52