Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36 veggoposto # ORTPASTA MED PAPRIKASÅS
Här har jag helt enkelt tagit vanlig pesto på burk och bara förstärkt den med massor av finhackad oregano och timjan. Pastan är färsk och har örter i degen. Färsk pasta finns i många välsorterade butiker, annars går det bra med vit eller grön bandspagetti. Vill du fuska lite med paprikasåsen "rostar" du bitarna direkt i kastrullen. Röstningen gör paprikan lite sötare och mildare. Gott men absolut inte nödvändigt. FÖR 4 PERSONER 2 röd a papriko r 1 rö d lö k 2 vitlöksklyfto r olivolj a 500 g passerad e tomate r 1 rö d chilifruk t (fö r de n so m vil l h a star k sås ) salt , peppa r e v socke r 350-400 g past a 1 bur k pest o 2 kruko r färsk a kryddor , t e x oregano , timja n elle r basilik a 1 d l färskrive n parmesan - os t elle r Västerbotte n GÖR SÅ HÄR: 1. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Rosta den i ugn under grillelementet. Lägg bitarna i kallt vatten och gnugga sedan bort det blåsiga svarta skalet. 2. Skala och finhacka lök och vitlök och fräs i olivolja tillsammans med paprikabitarna. 3. Häll på de passerade tomaterna och ev chilin, som ska vara urkärnad och finhackad. 4. Sänk värmen och låt det hela småputtra på svag värme i minst 20 minuter. Smaka av med salt, nymald svartpeppar och eventuellt en gnutta socker om inte paprikasötman gjort sitt. 5. Koka under tiden pastan, låt den rinna av. 6. Finhacka kryddörterna och blanda dem med peston, osten och pastan. 7. Lägg upp pastan med en klick paprikasås på toppen. Pesto är en vanlig italiensk örtsås gjord på basilika, vitlök och pinjenötter. olja,
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52