Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 O ndin e med saffra n oc h räkor . I
ngredienser (ca. 4 portioner), 400 gr räkor, 500 gr Barilla Ondine, 220 gr champinjoner, 3 lökar, 120 gr getost, 50 gr smör, 4 dl grädde, 4 knivsuddar saffran, 2 dl torr t vitt vin, 2 msk tor r sherry, I msk citronsaft, salt, peppar, I knippe estragon och lite mjöl för att binda såsen. Koka Barilla Ondine efter anvisning. Stek löken lätt i lite smör, tillsätt saffran, tärnad ost, grädde, sherry, vin och rö r om. Tillsätt sedan de skivade champinjonerna, skalade räkor och citronsaft. Salta och peppra efter smak och låt allting sjuda i ca 3 minuter. Servera med den nykokta pastan. CAMPANELLE • 166_ j FUSILUNJ-134 ä ONDINE-163 500,. • SPAGHETTI • 105 Barilla - Italienarnas mest älskade pasta
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52