Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 RIMMAD OXBRINGA FÖ R 4 PERSONE R 600
-700 g rimmad oxbringa 1 morot 1 palsternacka 1 gul lök 2 lagerblad 10 svartpepparkorn TIL L SALLAD : 12 kokta mandelpotatisar 100 g rucolasallad 1 rödlök 2 tomater 2 msk riven parmesanost TIL L SERVERING : 2 dl oxbringebuljong 4 msk riven pepparrot GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Lägg dem i en stor kastrull tillsammans med oxbringa, lagerblad och pepparkorn. Buffé IO/I99 " 2. Slå på ca 2 liter vatten, oxbringan ska täckas helt. Koka i I- I 1/2 timme. Pröva med en stekgafFel, när köttet "släpper taget" lätt är oxbringan klar. 3. Låt oxbringan svalna och lägg den sedan i press i minst fyra timmar. Förslagsvis löser man det genom att lägga bringan i en stor form, lägga en plastskärbräda ovanpå bringan ocn något tungt på skärbrädan. Ställ i kylskåpet. 4. Sila buljongen och koka ihop den något, smaksätt med salt och peppar. 5. Skala potatisen. Lät den koka upp och ta kastrullen från spisen. Potatisen kokar färdigt i det varma vattnet. Häll av vattnet när potatisen är mjuk och skär den sedan i klyftor. 6. Fräs potatisklyftorna i olivolja. Krvdda med salt och Pia lär ut svensk husmanskost på IKEA i Milano. peppar. Blanda ner grovt hackad rucola, finhackad lök, tomaterna skurna i klyftor samt riven ost. 7. Skär oxbringan i åtta skivor. Värm dem i buljongen. Tillsätt riven pepparrot. Sen era i djupa portionstallrikar med oxbringa och buljong i botten samt salladen ovanpå. 2 9
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52