Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 Pasta di Parma, en middag tillagad m
ed kärlek och omsorg. Förr i tiden i Italien, fanns det ett speciellt sätt att tillaga söndagspastan; att blanda mjölet med ägg istället för vatten. Detta gav pastan en bättre smak, konsistens och färg - som färgen av en solig dag. Barilla erbjuder dig samma smak i vår "Pasta Di Parma" serie. Den är gjord av utvalt durumvete och färska ägg, vilket garanterar dig Barillas särskilda "Al Dente" kvalitet, och ger dig samma smak som hos en hemgjord pasta. Och samma höga näringsvärde. Förutom de klassiska formernajagliatelle, Lasagne och Tortellini, kan vi nu också erbjuda dig våra nya äggpastaformer: Campanelle, Fusillini, Ondine och Spaghetti. Prova en av de nya formerna i receptet här bredvid! Vill du sedan har mera inspiration så gå till din närmaste ICA butik och fråga efter receptfoldern "Pasta di Parma" som Barilla tagit fram åt dig. Med "Pasta Di Parma" blir varje middag en söndagsmiddag!
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52