Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17 (jro&tinl mt djbasfrp ocA & Ctfcc/it
/// ///a//no & ' nxiinjfa/HAOtto h (h</^////(/ /ammsteA med sJfrenat tfuwelfawacotta med omAoÅta ti/'o// e//er . utäle ////OA'(Yr/^)o//c/'/'ti/// e/Zer . {/fcAv/Z/Y/^SV// OCÅ ///(//n/c/c//(rss zza/*eUa I Ifestdukning Berit Paulssons lättlagade festmat har vi kunnat njuta av då och då sedan starten av Buffé. Den här gången har hon bjudit hem oss till sitt kök. Det blir en festmeny med många rätter, som ändå är enkel och lättlagad. "Jag bjuder gärna italienskt med förkärlek till den lantliga maten i Toscana. Här har jag lagat en rustik middag baserad på höstens svenska råvaror men med smak och doft av det toskanska köket. Efter ett glas mousserande vin med små crostini som inledning serverar jag tre mindre rätter på italienskt maner. Sedan kan ni välja på tre goda desserter som alla passar att avsluta med." Buffé 10/1997 AV BERIT 1'AULSSON FOTO: LARS PAULSSON CROSTINI Små oljerostade brödskivor med olika pålägg är en vanlig början på måltiden i Toscana. Här fuskar jag med färdigköpt pastej som hyddas upp med konjak och salvia. Gott till mousserande italienskt vin. CA 15 STYCKE N 1 minibaguette 2 msk olivolja 1 pressad vitlöksklyfta 100 g god bredbar pastej 1-2 msk vispgrädde 1 msk konjak V2 tsk salvia kapris (helst cocktailkapris) GÖ R SÅ HÄR : 1. Sätt ugnen på 250°C. 2. Skär brödet i skivor och lägg dem på en plåt. Pensla ovansidan med olja blandad med vitlök. 3. Rosta högst upp i ugnen i 3-5 minuter. Låt dem svalna. 4. Rör pastejen med grädde, konjak och salvia. Bre den på brödet och garnera med kapris. 15
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52