Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 Egen vingård i Toscana. En dröm för m
ånga. Verklighet för Mats och Birgitta Ruhne. IJVLAGD PAPRIKA FÖ R 4 PERSONE R 3 paprikor (valfri färg) 2 dl olivolja 1-2 vitlöksklyftor salt och peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Sätt ugnen på 2>o°c. 2. Dela och ta bort fröhusen i paprikorna. Lägg paprikahalvorna på en smord plåt. Rosta dem 10-1 5 minuter i ugnen. 3. Lägg därefter paprikorna i INLAGDA SKOGKOR FÖ R 4 PERSONE R 8-12 kronärtskocksbottnar på burk (man kan givetvis även använda färska små kronärtskockor) 1-2 dl god olivolja 1-2 vitlöksklyftor salt och peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Skölj burkskockorna väl. Koka de färska kronärtskockorna mjuka i lättsaltat vatten. Plocka och rensa dem. 2. Lägg bottnarna i en skål och täck med olivolja. Lägg i finhackad vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Låt dra i minst några timmar. plastpåse och slut till, efter en stund kan man enkelt dra av skalen. Eller lägg paprikorna i iskallt vatten en stund. 4. Dela paprikorna i mindre bitar och stek i rikligt med olivolja, paprikan ska dock inte få så mycket färg. Man kan också grilla paprikorna. 5. Lägg paprikabitarna i en skål. Täck med olivolja. Lägg i finhackad vitlök. Smaksätt . oljan med lite salt och peppar. Låt dra i minst några timmar. INLAGDA AUBERGINER FÖ R 4 PERSONE R 1 aubergine 1-2 dl olivolja 1-2 vitlöksklyftor salt och peppar ev några droppar soja GÖ R S Å HÄR : 1. Skiva auberginen på längden i tunna skivor. Stek eller grilla skivorna. 2. Lägg i en form och täck med olivolja. Lägg i finhackad vitlök. 3. Smaksätt med salt och peppar och eventuellt några droppar soja.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52