Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 CHEESECAKE MED FÄRSKA BAR Cheesecake
är alltid lika populärt. Den här är enkel att göra och passar perfekt till sommarbär av olika slag. Vill man kan man göra en variant i miniformat i stället. Det är extra smidigt på picknick. BOTTEN: 10 digestivekex 75 g smör FYLLNING: 300 g färskost 11/4 dl kesella (125 g) 3/4 dl socker 1 tsk vaniljsocker 2 äggulor fint rivet skal och juice av 1/2 citron GARNERING: färska bär, exempelvis jordgubbar, vinbär, hallon GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 175°C. Krossa kexen i tex en matberedare. Smält smöret och rör ner det. 2. Tryck ut massan i en form, 24 cm i diameter, eller i 12 mazarinformar av aluminiumfolie. 3. Mixa samman färskost, kesella, socker, vaniljsocker, äggulor, citronskal och -juice till en jämn smet i matberedare. Häll smeten i formen/ formarna. 3. Grädda små formar i ca 20 minuter och 20-30 minuter i stor form. Låt kallna och garnera med färska bär. FÖR ALLA? Cheesecake med färska bär innehåller gluten, mjölk och ägg. Ändra så här till glutenfritt: använd glutenfria digestivekex. y
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48