Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34 f T G R» S Gott, saftigt och lättlag
at Väljer du Scan Piggham så får du ett saftigt och gott kött som är lätt att tillaga. Med griskött är god och spännande matlagning en enkel match. Men framförallt ingår det i matkulturer över hela världen, vilket ger fantastiska möjligheter till recept och inspiration från bl. a. Kina, Mexiko, Grekland och Thailand. Dessutom kan du ju vara säker på att när det är Scan så är det alltid svenskt kött. scan Det är något speciellt med riktig mat Å HÄR GRILLAR/STEKER DU EN KOTLETT! fram i god tid så att et är rumstempererat. 2. Snitta kanten på kotletten och krydda. 3. Grilla/stek pä hög värme. 4. Vänd efter 2-3 minuter. Stek inte för länge! er tips om hur du lyckas med grillen finns i Seans receptbroschyr "På Gaffeln" som du hittar i din b
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48