Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39 MINIPIZZOR MED CHEVRE OCH MANGO CA 2
0 STYCKEN 25 g jäst 2 dl vatten, 37°C 1/2 dl olivolja 1 tsk salt ca 5 dl vetemjöl FYLLNING: 3/4 dl chiliketchurpsås 1-2 stora, mogna mango 1 stor rödlök 200 g chévreost färsk oregano GÖR SÅ HÄR: 1. Lös upp jästen i vattnet. Tillsätt olivolja, salt och mjöl. Arbeta samman till en deg. Låt jäsa övertäckt i ca 30 minuter. 2. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och arbeta den smidig. Tillsätt mer mjöl om degen verkar för lös. Dela degen i ca 20 bitar och rulla till bollar, Lägg dem på plåt och platta till. 3. Bre på chilisås. Skala och skär mango och rödlök i skivor. Lägg detta på pizzorna och strö över chévre. Låt jäsa i ca 30 minuter. 4. Sätt ugnen på 200°C. Grädda i 13-1 5 minuter eller tills pizzorna är genomgräddade och fått fin färg. Garnera med färsk oregano. Pizzorna kan gräddas i förväg och sedan värmas strax före servering. FÖR ALLA? Innehåller inte ägg. Gluten och mjölk ingår. DRYCKESTIPS! Vitt torrt vin: 2001 Dieu Donné Sauvignon Blanc, Sydafrika (nr 12187, 89 kr). Rosé: 2001 Fortant de France Syrah Rosé, Vin de Pays d'0c, Frankrike (nr 2236, 50 kr). KALL SOPPA PA ROSTADE TOMATER FÖR 4 PERSONER 12 tomater 1-2 msk olivolja 2 schalottenlökar olivolja 3 dl vatten 1/2-1 tsk sambal oelek 2-3 tsk balsamvinäger 1 msk socker salt. peppar stjälkselleriblad GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 175°C. 2. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt i en långpanna. Ringla över olivolja och rosta i ugnen i 1 1/2 timme. 3. Kör tomaterna i matberedare och passera dem genom en sil. 4. Skala och hacka löken. Fräs den ett par minuter i olivolja. Tillsätt de passerade tomaterna och vattnet. Smaka av med sambal oelek, balsamvinäger, socker, salt och peppar. 5. Kyl soppan. Servera med blad av selleri. FÖR ALLA? Innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. DRYCKESTIPS! Rosé: 2001 Les Bateaux Rosé de Syrah, Vin de Pays d'0c, Frankrike (nr 22198, 59 kr). Rött vin: 2000 Carmen Merlot Chile (nr 26534, 72 kr).
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48