Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37 r Bjudning i trädgården Ta vara på d
et sommarens godsaker och bjud på en fräsch meny med färskpotatis, solmogna tomater och färska bär. Börja med minipizzorna som har både sötma och sälta och smakar fantastisk till den fruktiga drinken. Avsluta med polentakakan. Den passar bra att förbereda, eftersom den är lika god nybakad som när den fått stå till sig någon dag. AV SOFIA KAREN FOTOSUSANNEALMER S SOMMARDRINK 1 GLAS Blanda 1 1/2 cl Grand Marnier och 1 1/2 cl konjak i ett glas. Fyll på med 11/ 2 dl välkyld cider och lägg i frysta hallon och en citronskiva. Servera genast.
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48