Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 BARDESSERT Enkel och läcker dessert.
Går utmärkt att förbereda och förvara svalt om ni är många till bordet. Servera desserten i dricksglas, det ser trevligt ut. FÖR 4 PERSONER 1/2-1 liter jordgubbar 11/2 dl vispgrädde 1 dl matlagningsyoghurt 1/2-1 msk florsocker 1/2 tsk vaniljsocker 1 lime GARNERING: jordgubbar, mynta GÖR SÅ HÄR: 1. Snoppa jordgubbarna och halvera eller skär dem i fjärdedelar. 2. Vispa grädden hårt och vänd ner yoghurten. Smaksätt med flor- och vaniljsocker. 3. Vänd ner skal av 112 limefrukt och juicen av hela frukten. 4. Varva gräddsmet och jordgubbar i glas. Garnera med jordgubbe, mynta och limeskal. FÖR ALLA? Bärdessert innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. Ändra så här till mjölkfritt: uteslut grädden och yoghurten. Varva i stället bären med vaniljsås från Oatly.
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48